fbpx
27 C
София
12 август 2022 | петък | 16:53

Бойко Борисов: Не ГЕРБ, а Кирил Петков е в изолация

Лидерът на ГЕРБ се обложил, че “Продължаваме промяната” няма да построят нищо за една година и спечелил много басове

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар по актуалните политически теми от Пазарджик, където заедно с кмета Тодор Попов инспектираха спортни обекти, построени по време на неговото управление. 

„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”, заяви Борисов. „Успяхме да ги спасим във взимането на изключително грешни решения. С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха”, вазмути се той.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да подчертае приноса на партията за приемането на държавния бюджет. 

„Благодарение на Кирил Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др. Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!”, допълни лидерът на ГЕРБ.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img