fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:31:32
петък | 27.05.2022 | 19:31:32
28.8 C
София

Бойко Борисов : Говорят се лъжи (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ опроверга изявления на президента Румен Радев и на финансовия министър Асен Василев

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На извънреден брифинг лидера на  ГЕРБ обяви, че ще изобличи разпространявани лъжи от управляващите. Борисов благодари на финансовия министър Асен Василев за това, че след една година били прочели каква „огромна инфраструктура” са построили, за да имаме 100% диверсификация.

„Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели! Балкански поток е 100% български, 100% държавен, не ги е срам да говорят, че на Путин бил”, каза още Борисов.”

“  Аз не мога да разбера, когато двама вицепремиери говорят коренно противоположни неща, на кого трябва да повярваме”. Така Бойко Борисов коментира разногласието между Корнелия Нинова, според която страната ни трябва да поднови преговорите с „Газпром”, за да бъдат подновени доставките на руски газ, и Асен Василев, който е на обратното мнение. “,допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ опроверга изявление на президента Румен Радев, в което той твърди, че трите милиарда, платени от българския бюджет, не обслужват нашия интерес, а този на други държави.

„Когато имаш 683 млн. на година, чии интереси обслужващ, ако не българските?”, попита риторично бившият премиер и заяви, че “ако купуваме газ през посредници, пак ще се върне старата схема – едни хора ще станат много богати”.

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова определи като „груба лъжа” твърдението, че България не получава транзитни такси от този проект. По думите и приходите  от транзитни такси се получават регулярно.

Борисов коментира и войната в Украйна, като обяви ,че няма атакуван нито един газопровод, както и склад за храни , нито от едната страна нито от другата.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук