fbpx
20.2 C
София
20 август 2022 | събота | 06:22

Бойко Борисов: Бързи избори, държавата е катастрофирала (ВИДЕО)

ГЕРБ предлага да бъде въведен таван от 2,70 лв. за литър бензин

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че те могат да направят правителство, ако желаят, чисто математически. В същото време той обвини “Продължаваме промяната”, Асен Василев и Кирил Петков, че не са искали да направят кабинет.

“За мандата – не, че не можем да направим математически правителство, те не искаха да се направи. Имитираха, че правят кабинет. Ако направят правителство, газът ще поскъпне с 32%, а газ няма. Те искат да прехвърлят този проблем на Румен Радев и бъдещия служебен кабинет”, каза Борисов.

Според лидера на ГЕРБ има само едно решение и това са избори.

“Няма да подкрепяме никакво правителств. Бързи избори и ще има друга изборна ситуация. Тогава слагаме принципите на масата – евроатлантически”, каза той.

Борисов смята, че България отива към катастрофа. И тя е резултат от управлението на Кирил Петков, който пък е отговорност на президента Румен Радев.

ГЕРБ предлага да бъде въведен таван от 2,70 лв. за литър бензин, за да бъдат компенсирани справедливо всички потребители.

За предложението ще се търси подкрепа в рамките на този мандат на парламента, обясни лидерът на партията Бойко Борисов

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img