fbpx
25.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 14:16:23
събота | 28.05.2022 | 14:16:23
25.8 C
София

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на “Български пощи”

До смяната се стигна, след като във вторник вицепремиерът Калина Константинова освободи старото ръководство заради лоши финансови резултати на дружеството

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Богдан Теофанидис е новият изпълнителен директор на „Български пощи“. Той има над десет години опит в големи международни компании, като заема различни регионални, ръководни и специализирани роли в областта на дигитализацията, финансите и изграждането на системи за управление, базирани на ключови показатели.  

На снимката: Богдан Теофанидис – новия изпълнителен директор на “Български пощи”
Снимка: Министерски съвет

В Съвета на директорите влизат Виктор Фачев, Надежда Алексиева, инж. Лъчезар Арсов и Виктор Караджов. Поетапно ще се възстановяват услугите на пощите.

Във вторник вицепремиерът Калина Константинова обяви на брифинг, че отстранява старото ръководство на пощите заради лоши финансови резултати и липса на правилни управленски решения, които да спасят дружеството от непрекъснато растящи загуби.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук