fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:59

Нови паркоместа и завършени ремонти в Ямбол

Изградени са нови паркинги,  благоустроено е и пространството около тях

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Продължават мерките по поддържането и обновяването на инфраструктурата в Ямбол. Изграждат се паркинги и се провеждат ремонтни дейности по тротоарната и уличната настилка.

Приключени са ремонтите между ул. “Елена Янкова” и “Димитър Благоев”. Изграден е нов паркинг, благоустроено е и пространството около него. Нови места за паркиране са обособени в ж.к. “Диана”, пред блок 21.

Текущ ремонт на тротоарната настилка беше извършен на ул. “П. К. Яворов” (от №52 до № 32). Старата настилка e заменена с нова, бетонова, поставени са градински бордюри за разделяне на тротоара от зелената площ. Ремонт на уличната настилка е направен и на ул. “Акация” в участъка от ул. “Преслав” до ул. “Кичево”.

Дейностите по благоустрояване продължават, като в момента се работи по ул. “Българка”, която се намира между ул. “Мир” и ул. “Николай Петрини”, както и зад блок 8 на ул. “Димитър Благоев”.

Напредва и ремонтът на улица в участъка от бензиностанция “Шел” до ул. “Атанас Кратунов в ж.к. “Златен рог”, както и основният ремонт и реконструкция на ул. “Търговска”. След приключване на тези обекти, ремонтни дейности ще се извършват и на други места в града.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here