fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:45

Бизнесмен дари електрокамион за социален патронаж в община Раковски

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Бизнесменът Красимир Петков дари специален камион за социален патронаж в община Раковски. Електрическото возило ще разнася храна на възрастните и на хората в нужда на територията на общината и е на стойност от 50 хиляди лева.

Това съобщи в личната си страница в социалните мрежи кметът на общината Павел Гуджеров.  До дарението се стигнало, след като старата кола за разнасяне на храна се счупила и кметът споменал за проблема си на бизнесмена, от когото преди време закупили един електрокамион. Условието било возилото да се използва за хората в нужда.

“Публично отправям най-сърдечните си благодарности към г-н Краси Петков, който направи изключително щедро дарение на община Раковски, а именно чисто нов електрически автомобил. Иновационното возило ще се използва за разнасяне на храна на нуждаещите се хора, обхванати от услугата “социален патронаж”, заяви кметът на община Раковски.

Той допълни, че Красимир Петков и неговата компания са уникални явления за България, истински иноватори, създатели и изобретатели на нови технологии и машини.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img