fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 13:26

Бившият здравен министър д-р Стойчо Кацаров с глоба от 5000 лева

Производството срещу Стойчо Кацаров е образувано по сигнал

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество наложи глоба от 5000 лева на бившия служебен здравен министър д-р Стойчо Кацаров.

Установено е, че на 18 май 2021 г. д-р Кацаров е подписал проект за изменения в Наредбата за утвърждаване на медицински стандарт “Клинична лаборатория”. По този начин той е участвал в подготовка на акт в частен интерес – на Сдружение “Център за защита правата в здравеопазването”. До встъпването си в длъжност като служебен министър, д-р Стойчо Кацаров е бил председател на сдружението. Тези факти е установила КПКОНПИ.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img