fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:50

Безплатна минерална вода в Плевен

Причината е обявеният предупредителен жълт код за опасни температури

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Безплатна минерална вода ще бъде раздавана пред сградата на община Плевен днес. Временният пункт за вода ще работи до 17:00 часа, съобщават от пресцентъра на общинската управа.

Причината е обявеният предупредителен жълт код за опасни температуриДнес максималните стойности ще достигнат 36 градуса, а събота и неделя се очаква стойностите да достигнат 40-41 градуса по Целзий.

Инициативата за осигуряване на безплатна вода ще продължи през лятото в дните, когато в Плевен се очакват опасно високи температури.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here