3.12.2022 | събота | 04:12

Безплатен вход и кънки на пързалка „ЮНАК“ в събота

Публикувано:

Сподели поста:

От безплатен вход и наем на кънки на пързалката „ЮНАК“ ще могат да се възползват любителите на зимното пързаляне тази събота. Поводът е инициативата „Зимно предизвикателство`2021“, организирана от Българска федерация спорт за всички. Началният час е 12:00, а крайният – 20:00 .

„Зимно предизвикателство`2021“ се организира с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, по „Програма за развитие на спорта за всички“ и е в изпълнение на Националната програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР  2021-2024.

„В сложната пандемична обстановка, в която се намираме през последните 2 години, не бива да забравяме за физическата активност на децата и техните родители. Целта на този спортен празник е именно да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове“, каза Десислава Илиева, председател на Българска федерация спорт за всички.

Всяка събота и неделя от 9 до 10 часа пък ще се провежда новосъздадената програма „Първи стъпки на леда“ за деца до 10 години.

Тренировките ще се провеждат от трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократния ни национален шампион по фигурно пързаляне Найден Боричев.

Урокът включва безплатен вход на пързалката с кънки, като максималният брой деца, които могат да вземат участие в един урок е 30, а записванията ще се правят във фейсбук страницата на пързалката.

Всеки делничен ден сесията, която започва в 10 часа ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст.

Входът за пързалката с кънки под наем е 12 лв.

Вход със собствени кънки е 10 лв.

Билет за 12 посещения, валиден от 1 декември 2021 до 1 февруари 2022, е на промоционална цена от 99 лева (без включен наем на кънки).

Наем на „пингвин“ е 10 лв.

Урок с инструктор е на цена от 15 лв.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
5.1 ° C
5.6 °
4.8 °
90 %
1kmh
100 %
сб
8 °
нд
7 °
пн
8 °
вт
9 °
ср
8 °

Прочети още

Румен Радев: Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм!

Президентът Румен Радев разкритикува думите на премиера на Нидерландия Марк Рюте, който разкритикува България, че всеки може да...

Какво да гледаме в HBO max през декември

Сред акцентите в празничния месец са блокбастърът Морбиус с Джаред Лето и филм-изненада, който ще бъде наличен на 16 декември....

„Брансън“ дебютира днес в HBO max

„Брансън“ - документалната поредица за световноизвестния предприемач дебютира в HBO Max „Винаги съм вярвал, че животът ти не е пропилян,...

Осем филма за празниците, които някои не биха харесали, но – струва ни се – на вас ще ви допаднат

Балът на чудовището, Братя Грим, Американски пай и още нетрадиционните кинопредложения от менюто на TV1000 Освен мигащите светлинки по...