fbpx
20.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:02:10
петък | 27.05.2022 | 02:02:10
20.8 C
София

Бежанският поток от Украйна не е увеличил престъпността в страната (ВИДЕО)

България  ще получи 148 млн. евро от Брюксел като финансова помощ за украинските бежанци

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Към настоящия момент няма данни за увеличаване на криминогенния контингент и престъпността в страната, свързани с миграционните потоци от Украйна“, заявиха от Министерството на вътрешните работи. В резултат на военната инвазия на Русия в  Украйна милиони украинци бяха принудени да напуснат своите домове.

По данни на ООН в края на миналата седмица те са били близо  5 милиона и половина  души, но оттогава техният брой със сигурност е нараснал. Статистиката на Агенцията по бежанците у нас сочи, че броя на украинските бежанци е около 100 хиляди души. Това са предимно жени и деца, които са потърсили убежище в страната ни. Малко над 59 000 украинци  са приети в местата за настаняване. България  ще получи 148 млн. евро от Брюксел като финансова помощ за украинските бежанци.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук