5.12.2022 | понеделник | 19:33

Без вода в центъра и „Христо Смирненски“ във вторник

Публикувано:

Сподели поста:

Спират водата в два столични квартала – центъра и ж.к. „Христо Смирненси“. Водоподаването ще бъде преустановено за времето между 9 и 21 ч. За това съобщават от „Софийска вода“, а причините са строително-ремонтни дейности.

В центъра водата ще бъде спряна в 9,30 ч и ще засегне живеещите в района на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №1 до №25, бул. „Васил Левски“ от №1 до №7, ул. „Георги С. Раковски“ (от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“) и ул. „Гургулят“. От дружеството уверяват, че ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще осигурят водоноска, която ще бъде разположена на ул. „Гургулят“ №18.

В ж.к. „Христо Смирненски“ водоподаването се очаква да спре в 9 часа и ще засегне живеещите в района на ул. „Слатинска река“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“ бл. 10, бл. 10 А /висока зона/, бл. 5 и бензиностанцията. И там е предвидена водонска, ако дейностите продължат повече от 12 часа. Тя ще бъде разположена на ул. „Слатинска река“.

От компанията твърдят, че ремонтите ще осигурят по-добрата работа на водопроводната система и ще доведе до максималното ограничаване на бъдещи нарушения във водоснабдяването.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
5 ° C
5.2 °
4.8 °
89 %
3.1kmh
100 %
пн
6 °
вт
9 °
ср
10 °
чт
11 °
пт
9 °

Прочети още

Румен Радев: България е изпълнила всички технически критерии за Шенген и ще продължи да отстоява достойнството и интересите си (видео)

Беше грешка, че допуснах и дадох шанс на хора, които откраднаха надеждите ни за промяна, посочи президентът Българската държава...

Процедури по ЗОП за автомобилни горива за държавната администрация ощетяващи гражданите

За процедура по ЗОП, изначално обречена, алармира пред медиите председателят на АБВ Румен Петков. Става въпрос за проведена...

Вицепремиерът Христо Алексиев: Убедихме ЕС да включи Коридор № 8 в приоритетната трансевропейска транспортна мрежа

Съветът на министрите по транспорт на Европейския съюз включи трасето София-Скопие-Дуръс-Бари в обхвата на новия Европейски транспортен коридор...