fbpx
More

  Без вода в центъра и „Христо Смирненски“ във вторник

  Ремонтите ще осигурят по-добрата работа на водопроводната система

  Спират водата в два столични квартала – центъра и ж.к. “Христо Смирненси”. Водоподаването ще бъде преустановено за времето между 9 и 21 ч. За това съобщават от “Софийска вода”, а причините са строително-ремонтни дейности.

  В центъра водата ще бъде спряна в 9,30 ч и ще засегне живеещите в района на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от №1 до №25, бул. „Васил Левски“ от №1 до №7, ул. „Георги С. Раковски“ (от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“) и ул. „Гургулят“. От дружеството уверяват, че ако ремонтните дейности продължат повече от 12 часа, ще осигурят водоноска, която ще бъде разположена на ул. „Гургулят“ №18.

  В ж.к. „Христо Смирненски“ водоподаването се очаква да спре в 9 часа и ще засегне живеещите в района на ул. „Слатинска река“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“ бл. 10, бл. 10 А /висока зона/, бл. 5 и бензиностанцията. И там е предвидена водонска, ако дейностите продължат повече от 12 часа. Тя ще бъде разположена на ул. „Слатинска река“.

  От компанията твърдят, че ремонтите ще осигурят по-добрата работа на водопроводната система и ще доведе до максималното ограничаване на бъдещи нарушения във водоснабдяването.