fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 06:32

Без секции за българските избори в някои гръцки курорти

Още не е ясно ще могат ли да гласуват сънародниците ни в Германия, Италия, Канада, Аржентина, Алжир, Египет и Хонконг

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

За предстоящите избори на 14 ноември няма да има секции в курортите Неа Мудания, Неа Перамос, Никити, остров Левкада, остров Лимнос и остров Тасос. Решението е на ЦИК по предложение на Министерството на външните работи.

На тези места на предходния вот гласуваха голям брой почиващи българи. В момента обаче там няма активен туристически сезон и не се очаква да има желаещи избиратели, смятат дипломатите ни.

Под условие за разкриване с крайна дата до 4 ноември остават секциите в Хонконг, в Зренянин – Сърбия, както и всички секции на територията на Аржентина, Алжир, Египет, Италия, Канада и Германия, тъй като към настоящия момент все още няма разрешение от приемащите държави.

В случай, че не бъде дадено съгласие до тази дата, определените места и секциите в тях следва да бъдат заличени, гласи решението на Комисията за определяне на местата и броя на секциите за гласуване в чужбина.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here