4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:25:16
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:25:16

Бербатов: Ще си търсим правата в съда

Не искаме да изглеждаме като хора, които не могат да приемат загубата, заяви още той

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Загубилият битката са БФС Димитър Бербатов обяви, че той е екипът му ще търсят правата в съда. “Опитахме се да им обясним Устава, ще оспорваме, пак има съд, пак може да се обърнем натам. Извъртяха го по друга формула, на гласуващите, които са вътре. Те в момента не се водим по Устава, не е правилното решение това. Има стенограма, самият водещ каза, че за да победи кандидатът му трябват 242 гласа. Ще си търсим правата в съда, не искаме да изглеждаме като хора, които не могат да приемат загубата. В Устава пише, че става дума за присъстващите – 483 души. 20 клуба от Благоевградска област не са допуснати, те можеха да наклонят везните в една или друга полза”, заяви още той.  

На снимката: Борислав Михайлов

Бербатов заяви, че той е екипът му са моралните победители от цялата сага.  

“Отивайки към съда, следваме Устава, си мисля, че март трябва да има нов Конгрес. На журналистите пак не се даде да гледат, да слушат, ставаха нещата пред Фейсбук. Хората от УЕФА и ФИФА наблюдаваха, не мога да се оплача от тях. Говорихме на сцената, имаше подвиквания, искайте стенограмата, така е записано – 242 гласа трябват за победа. Ние сме си промяната, под една или друга форма сме във футбола, пак ще се обърнем към съда, щом трябва. Няма да се отказваме. Извъртяха правилата в друга посока. Не се взеха накрая гласовете, както трябваше”, заяви още той.  

Бербатов заяви, че битката продължава.  

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук