fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 16:16:37
събота | 21.05.2022 | 16:16:37
26.8 C
София

Бербатов отново щурмува БФС през пролетта

Бившият нападател и екипът му са събрали 309 подписа за организирането на изборен конгрес

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Димитър Бербатов обяви на фейсбук страницата “Р-Еволюцията е тук”, че конгресът на БФС през март догодина ще бъде изборен. За целта той и съратниците му в битката срещу сегашния председател Борислав Михайлов и екипа му ,са събрали 309 подписа – за заседание с вот и с конкретен дневен ред.

БФС планира сбирка само за промяна на устава и други административни казуси, тъй като конгресът през есента беше свикан от съда.

Бившият централен нападател на Манчестър юнайтед твърди, че управляваният от Борислав Михайлов съюз също събира писма от членовете си чрез зоналните съвети, в които се заявява подкрепа за футболната власт и се отхвърля идеята за нови избори.

Документите на екипа на Бербатов трябва да бъдат разгледани от Изпълкома на БФС. Очаква се той да отхвърли искането за изборен конгрес, което ще доведе до повторение на сценария от есента – опозицията да се обърне към съда и той да постанови организацията на такъв.

През октомври бившият национал загуби в оспорван двубой председателското място на футболния съюз. Тогава не му достигнаха няколко гласа, а за ръководител на родния футбол беше избран отново Борислав Михайлов, който заема поста повече от десетилетие.

- Реклама -spot_imgspot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук