fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 02:19:49
петък | 27.05.2022 | 02:19:49
17.8 C
София

Белослава Желева е “Царица Роза 2022”

С избора стартира и тазгодишния фестивал на розата, който се провежда за 119-ти път

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Казанлък избра своята нова “Царица Роза 2022”. Това е 18-годишната абитуриентка Белослава Желева. Тя ще бъде през цялата следваща година лицето на долината на розите.

С избора стартира и тазгодишния фестивал на розата, който се провежда за 119-ти път. Красивата носителка получи короната си от лицето на прогнозата на времето Лора Георгиева, която беше член на журито и е също е носител на титлата “Царица Роза” през 2007-ма година, пише NOVA.

Тереза Палова е първа подгласничка на Царица Роза.

Габриела Петкова е втора подгласничка на Царицата.

Кулминацията на тазгодишния фестивал се очаква на 5-ти юни, когато в празнично шествие ще се включат над 3 хиляди души.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук