3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 02:00:58
3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 02:00:58

Бейби бум по време на пандемия

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Бейби бум отчитат в столичната Втора специализирана АГ болница в края на годината, която отново изкарваме с ограничителни мерки и новината, че извънредната епидемична обстановка се увеличава с още 4 месеца.

Новородените бебета в „Шейново” са с 350 повече от миналата година.

„До този момент имаме около 2500 раждания. Това е около 12% повече спрямо предходната година. До края на годината ще станат около 2800 раждания, което е средно около 230 раждания на месец повече спрямо миналата година”, каза д-р Гергана Петрова по Нова ТВ.

Тя добавя, че повечето новородени са момченца. Има и 36 двойки близнаци.

Според нея бумът се дължи на факта, че хората са заедно по-дълго и също така са по-спокойни. Д-р Петрова коментира, че новите форми на работа също допринасят за това партньорите да си обръщат повече внимание.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук