fbpx
27.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:00:46
четвъртък | 26.05.2022 | 17:00:46
27.8 C
София

БДЖ осигурява над 10 400 допълнителни места във влаковете за Великден

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„БДЖ – Пътнически превози” ще осигури над 10 400 допълнителни места за предстоящите почивни дни по повод Великден. За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на влакове, които пътуват по основните направления в страната, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

По този начин БДЖ се стреми да гарантира удобното придвижване на своите клиенти по време на празничните дни.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, но БДЖ има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

От държавната железница напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 20 % намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук