fbpx
17.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 13:05:52
събота | 21.05.2022 | 13:05:52
17.8 C
София

Банско открива зимния сезон на 18-ти декември

Ски центърът ще работи при спазването на миналогодишните мерки за достъп

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Зимният сезон в Банско ще бъде открит на 18 декември. От курорта информират, че ще запазят цените на сезонните лифт карти за лоялните си клиенти.

Членовете на Bansko Loyalty Club ще могат между 22 ноември и 18 декември да закупят сезонни лифт карти на миналогодишните промоционални цени. В същия период и всички останали могат да закупят годишни лифт карти на по-ниски цени от редовните.

Банско напомня на своите гости, че и тази година Ски центърът ще работи при строги мерки за сигурност във връзка с пандемичната обстановка. Правилата ще са същите като миналия зимен сезон.

При подходящи метеорологични условия някои писти в ски зоната ще бъдат обработени и отворени и преди официалното откриване на сезона.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук