fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:51

Българските власти оказват съдействие на сънародниците ни, блокирани на летището Франкфурт-Хан

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

МВнР оказва съдействие на сънародниците ни, блокирани на летището Франкфурт-Хан, се казва в съобщение на “Дирекция Пресцентър” на Министерство на външните работи.

“По повод случая с блокирани наши сънародници на летището Франкфурт-Хан, Министерството на външните работи незабавно се свърза с летищните власти и авиопревозвача, като от тяхна страна към момента няма допълнителна яснота относно създалата се ситуацията”, се посочва в текста.

По информация на българското дипломатическо ведомство “полетът, предвиден да излети за София в 20.15 ч., към момента е отложен за 23.00 ч.”.

Заместник-министър Ирена Димитрова се е свързала с наш пътник на летището и е поискала информация за състоянието на сънародниците ни, както и за продукти от първа необходимост, които спешно да бъдат доставени от служители на генералното ни консулство.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img