fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 00:21:26
събота | 28.05.2022 | 00:21:26
21.1 C
София

Български производители, търговци и експерти обсъждат покачването на цените на храните и инфлацията

Ще се търсят решения чрез държавни политики

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Български производители, търговци, браншови организации и експерти обсъждат покачването на цените на храните и инфлацията, както и нарушените доставки и последиците от войната в Украйна за българския пазар.

Във фокуса на дебата ще влязат и нарушените доставки, новите регулации на ЕС и трусовете на пазара.

Ще се търсят решения чрез държавни политики за подкрепа на местните производители за преодоляването на инфлацията и справянето с увеличението в цените на суровини, материали, горива и енергийни ресурси, пише БНР.

На форума ще бъде представено изследване, което ще представи новите потребителски нагласи. Ще бъдат обсъдени и производството без излишество, както и иновативните и технологични решения в сектора.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук