fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 03:47

България посрещна Новата 2022 година

Как преминаха тържествата в страната

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

С тържества на открито в цялата страна бе посрещната Новата 2022 година. Въпреки, че нямаше официални празненства десетки хора в София посрещнаха новата 2022-ра под открито небе. Хората си пожелаха здраве.

„Пожелавам си да няма вече никакви мерки, независимо от COVID или без COVID и да сме живи и здрави. Това е най-важното”, споделя Мартин.

В Пловдив за първи път официалната заря беше отменена, но това не попречи на стотици хора да изстрелят в небето собствени фойерверки. След полунощ хората се хванаха на дълго хоро.

Снимка: Pixabay

И Велико Търново посрещна Новата 2022 година на открито, без заря. Точно в полунощ тя беше заместена със светлинно шоу на фона на Химна на България.

С илюминации беше отбелязано настъпването на новата 2022 година в Добрич.

„Да се отървем от тоя вирус най-накрая! И по-добра да е годината като цяло и финансово и всичко, малко да е по-добра 2022 година”, си пожелаха хората на площада в града.

В Благоевград не се отказаха от празничната заря.

Русе беше от малкото градове в страната, които имаха празнична програма на открито в новогодишната нощ.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img