България е домакин на Световното първенство по свободно гмуркане. То се провежда в Бургас. В атрактивната надпревара участват над 100 състезатели от 29 държави, които ще участват  в четирите състезателни дни от 20 до 24 юни. 

Очаква се след зрелищните гмуркания да бъде подобрен и световният рекорд за задържане под вода, който е 11.35 минути.

Previous article100 български писатели се съревновават за 12 000 лв.
Next articleКирил Петков на протеста в подкрепа на правителството: Най-важното в момента е България да има 121 независими депутати (ГАЛЕРИЯ)
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here