fbpx
26.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 15:08:00
събота | 21.05.2022 | 15:08:00
26.8 C
София

Бабикян и Хаджигенов пред NewsONE: Това, което излъчва България навън е ужасяващо

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Това, което излъчва България като послания навън е ужасяващо. Около това мнение се обединиха Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в предаването на телевизия NewsONE “Без граници”. 

Припомняме, че двамата бяха основните двигатели на протестите срещу правителството на Бойко Борисов,  основатели са на движението “Ние идваме”, с което се готвят за участие в следващите избори. А според тях, следващият вот не е далече.

“Все още отказвам да гледам през вътрешнополитическа призма България, защото, това което излъчваме ще бъде ужасяващо и тук, вътре в България. Защото ще стане още по-зле, а не, защото сме добре в момента”, каза Бабикян.   

“Мен ме е срам отпреди 24 февруари, отпреди да почне войната. Защото знаех какво ще стане. За добро или за зло познавам руската душевност. Знаех, че те ще влязат в Украйна. По същия начин знаех какво ще направят нашите – а именно нищо. И се излагаме вече почти 60 дни пред целия свят. Ужасно се излагаме. Както каза Арман преди малко: Скапаното БСП имат позиция, а Харвард нямат. До там я докарахме, че Харвард от най-доброто учебно заведение в света ще се превърне в нарицателно. То вече се превърна в нарицателно….”, допълни адв. Хаджигенов.

“Без граници” се излъчва на живо всеки вторник от 18:30 ч. по телевизия NewsONE, можете да го гледате и в канала ни Youtube , да четете интервюта с гостите на newsone.bg  и да слушате разговорите по NewsONE Радио.

Вижте целия разговор във видеото.

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук