Синдикалните организации на Българската агенция по безопасност на храните и Изпълнителната агенция по горите протестираха пред Народното събрание. Те посрещнаха депутатите, за да ги запознаят с исканията си. Сред тях са с актуализацията на бюджета да бъдат осигурени средства, с които да бъдат увеличени заплатите им с минимум 30% както и да бъдат прехвърлени на пряко подчинение на Министерския съвет. 

При протестиращите слязоха депутати от “Демократична България” и “Възраждане”. 

От сутринта на протестната палатка, изградена от КНСБ преди няколко дни, са и техни представители от Федерацията на синдикатите в земеделието, Федерацията на синдикалните организации от горското стопанство  и НФ “Земеделие и горско стопанство” към КТ “Подкрепа”.

Previous articleИ второто гласуване за шеф на БНТ се провали
Next articleПодсъдимият за убийството на Георги в Борисовата градина изчезна
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.