fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:27

Автомобилното шоу “Луда надпревара” гостува в Перник

Зрителите ще видят дрифт, майсторско шофиране и зрелищни каскади

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В Перник ще се проведе автомобилното шоу “Луда надпревара”. То е под мотото “Спри агресията по пътищата, стани един от нас”.

В рамките на 1 час зрителите ще видят зрелищно шоу със собственоръчно направени автомобили, които се движат в контролирана среда.

В шоуто участват професионални каскадьори от страната и чужбина. Те ще покажат дрифт, каране на задни гуми, скокове с мотори, огнена бомба, в която автомобил преминава и пламва целия в огън, боулинг с наредени автомобили, които се разхвърчават като топки в боулинг и чудовищен джип, който преминава през автомобили като през масло.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img