fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:13:23
петък | 27.05.2022 | 08:13:23
15.8 C
София

Авария остави центъра на София без парно и топла вода

Засегнати са стотици абонати

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Голяма част от центъра на София остана в понеделник сутринта без парно и топла вода заради авария на топлопровод. Засегнат е целият район на Медицинска академия и участъка между бул. “България”, бул. “Пенчо Славейков”, бул. “Прага” и бул. “Патриарх Евтимий”.

Очаква се топлоподаването да бъде възстановено в 9 часа във вторник, въпреки че това може да стане и през нощта, съобщават от “Топлофикация” – София. Само в района на Медицинска академия са най-големите в страната клиники, включително и тази по Акушерство и гинекология, няколко големи училища и детски градини.

С влошаването на времето в понеделник вечер се очаква и преминаването на студен атмосферен циклон, което ще направи нощта за стотици столичани още по-мразовита.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук