fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:42

Атанас Атанасов: Заявките на Борисов целят да изкарат ГЕРБ от политическата изолация

Борисов нека да не ни будалка, каза той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Бойко Борисов нека да не ни будалка. С този призив към него се обърна съпредседателят на “Демократична България” ген. Атанас Атанасов. Поводът за него стана предложението на бившия премиер и лидер на ГЕРБ за следизборна коалиция с “Продължаваме промяната”. Атанасов коментира, че е обърнал внимание на приоритетите на Борисов и е забелязал, че съдебната реформа е поставена на последно място.

Според съпредседателя на ДБ заявките на Борисов целят да изкарат ГЕРБ от политическата изолация.

“Не са си платили цената за това корупционно управление и са в това състояние. Държат се така поради една проста причина – имат зад гърба си Иван Гешев”, заяви той. 

В отговор на въпрос защо “Демократична България” няма кандидат за шеф на КПКОНПИ, а коалицията е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов заяви, че в този случай не е имало нужда да се създава излишна конкуренция.

Той смята, че ГЕРБ са се опитали да ги атакуват, като подкрепят човек от времето на комунизма. Съпредседателят на ДБ каза още, че са поискали това нещо да бъде вкарано в изискванията на тази комисия – шефът ѝ да не бъде свързван с Държавна сигурност. Атанасов увери, че Бойко Рашков няма връзка с ДС.

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img