fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:17

Асен Василев ще води преговорите по Механизма за устойчивост (ВИДЕО)

Кирил Петко обяви, че правителството продължава да работи

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Вицепремиерът Асен Василев ще води преговорите за подписване на споразумението за изпълнение по Механизма за възстановяване и устойчивост. Това заяви премиерът Кирил Петков преди заседанието на Министерския съвет.

“Ето защо е толкова важно да имаме работещо правителство и работещ парламент – защото тези 13 млрд. са само част от залога пред България да има политическа стабилност. Отделно министърът на земеделието спомена програмата, която е за 16 млрд. Също се работи много оперативно и всяко забавяне там би довело до риск. Така че нашето правителство продължава да работи целенасочено, така че българската икономика да получава средствата, които заслужава, и реформите, които сме обещали.” заяви Петков.

Кирил Петко обяви, че правителството продължава да работи, за да получава българската икономика необходимите и средства.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here