fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:14

Асен Василев: Не сме обсъждали кой да е премиер (ВИДЕО)

Според Василев първо трябва да видим дали има работещо парламентарно мнозинство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Не е обсъждано името на премиера, структурата и състава на бъдещия Министерски съвет.” Това заяви вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев.

Според Василев първо трябва да видим дали има работещо парламентарно мнозинство срещу корупцията. Той оцени като ползотворни преговорите с БСП за съставяне на нов кабинет и обеща да се използва изработената вече програма.

“Как ще се сглоби мнозинството е въпрос на мандатоносителя, така че да бъде приет законът за КПКОНПИ и да бъде избран Бойко Рашков за ръководител на антикорупционната комисия”, каза Василев.

Той подчерта, че не е обсъждан вариант за премиер.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img