fbpx
29.8 C
София
16 август 2022 | вторник | 19:17

Асен Василев е кандидатът за премиер на “Продължаваме промяната”

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Aсен Василев ще бъде кандидатът за премиер на “Продължаваме промяната”, стана ясно от изявление на Кирил Петков часове преди партията да получи мандат от президента за съставяне на правителство.

“Пред исторически вододел сме. Имаме възможността да продължим промяната. Обществените средства да се харчат за обществени нужди, или се връщаме назад. Няма да допуснем България да вземе грешната посока. Няма да допуснем чужди дипломати да дават ултиматум на българската държава, защото не ни е страх. Имаме различия с БСП и ИТН, но нищо не може да бъде по-важно от просперитета на България, заяви Кирил Петков. 

„Аз предложих на „Продължаваме Промяната” следващият министър-председател на България да се казва Асен Василев. Човек, на когото имам безпрекословно доверие, с когото започнахме борбата рамо до рамо и с когото ще я завършим рамо до рамо в един отбор”, посочи премиерът в оставка.

“Един отбор с него, с всички членове на ПП, с всички коалиционни партньори, с всички съмишленици. Време е да запретнем ръкавите и да си свършим работата до край”, категоричен бе той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img