fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:22

Асансьорите на жп спирка “Горна баня” отново работят

От НКЖИ уверяват, че следят опазването на инфраструктурата и при установяване на нарушители, ще сезират компетентните институции

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Възстановена е работата на асансьорите, намиращи се в подлеза към перона на жп спирка “Горна баня”. Това съобщават от Националната компания “Железопътна инфраструктура”, която стопанисва съоръженията.

Оттам обясняват, че причините за спирането на работата на асансьорите са били подпочвените води, наводняващи пешеходния подлез, както и честите вандалски набези.

НКЖИ уверяват, че съоръженията вече са достъпни за всички преминаващи и пътуващи граждани. От компанията предупреждават, че следят стриктно опазването на железопътната инфраструктура в района на жп спирка Горна баня, чрез видео наблюдение, и при установяване на посегателства, ще сезират компетентните институции.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img