fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:38:21
четвъртък | 26.05.2022 | 17:38:21
26.8 C
София

Арман Бабикян: Навеждането не е добра политика

В изказването на Радев не чухме никакви открития, освен че войната е много лошо, каза бившият депутат

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Ново напрежение по оста президент – правителство. В обръщение към нацията Румен Радев предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена в конфликта между Русия и Украйна.

„За мен е обезсърчаващо това, което чух. Когато страната ти е атакувана, нормалната реакция във вменяемите политически общества е сплотяване. Независимо от различията. Ако пък са ти политически отрочета, както стана дума по-рано, още по-малко. Сплотяват се несплотими множители, когато си атакуван. А ние очевидно сме”, посочи пиар експертът и бивш депутат в студиото на NOVA Арман Бабикян.

По думите му всички, които в момента са на власт, трябва да се сплотят. „Има война и тя тече три месеца. Глобална можеше да стане от първия момент, в който Путин или външният му министър споменаха, че могат да си поиграят с ядреното копче. Това не го е направил Кирил Петков, а Путин. В изказването на Радев не чухме никакви открития, освен че войната е много лошо нещо и някакви шарлатани търкат ръчички като в стара карикатура в „Работническо дело”, добави пиар експертът.

На въпрос има ли риск България да бъде пряко въвлечена във войната, той заяви:

„Външният министър на Турция, където се водиха преговорите, ясно каза, че отговорът на НАТО ще бъде мълниеносен, ако влязат и един сантиметър напред. Навеждането не е добра политика”, заключи Бабикян.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук