fbpx
20 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:44

Арестуваха издирвания бивш футболист за зверската катастрофа на бул. “Черни връх” в София

Семерджиев е бивш футболист на “Левски” и “Ботев-Пловдив” с множество криминални регистрации, след които и за наркоразпространение

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Полицията задържа футболиста Георги Семерджиев, който вчера вечерта предизвика тежка катастрофа в центъра на София, при който загинаха две млади момичета на 22 и 26 години, които са били пометени от отломките. 

След сблъсъка Семерджиев и неговата спътница са избягали от местопрестъплението.  

Според зам.-директора на Националното следствие Ясен Тодоров Семерджиев е управлявал автомобила с много висока скорост от НДК към бул. “Черни връх”. Огледите на мястото продължиха през целия ден, а булевардът остана затворен за движение. 

Катастрофиралият автомобил е бил с фалшиви регистрационни номера и в него са намерени сигнална синя лампа и полицейска  палка.

Семерджиев е бивш футболист на “Левски” и “Ботев-Пловдив” с множество криминални регистрации, след които и за наркоразпространение. 

В момента на ареста, извършителят е открит на адрес в квартал Лозенец в не особено адекватно състояние, съобщи още Тодоров.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img