fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 18:44:59
петък | 27.05.2022 | 18:44:59
28.8 C
София

АПИ призовава: Има пътища в лошо състояние, шофирайте внимателно

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Във връзка с невъзможността да се извършват текущи ремонтни дейности и недоброто състояние след зимата на немалко участъци от републиканската пътна мрежа, Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) апелира шофьорите да карат разумно и със скорост, съобразена с конкретните пътни условия. Това съобщиха от пресцентъра на пътната агенция.

Безопасността, живота и здравето на пътуващите е най-важна и затова е необходимо водачите да са внимателни особено през нощта и при дъжд, за да избегнат тежки пътни инциденти. Неправилното изпреварване, рисковите маневри и емоционалното шофиране са изключително опасни, се казва в съобщението до медиите.

 В следващите седмици предстоят поредица от почивни празнични дни и много хора ще тръгнат на път. Предвид очаквания интензивен трафик и недоброто състояние на настилките е нужно шофьорите да карат внимателно, призоваха от пътната агенция.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук