fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:40

АПИ възстанови осветлението в тунел “Железница”

След като една седмица светлините в тунела не работеха заради кражба в трафопоста, днес е монтиран нов трансформатор

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

АПИ съобщава, че вече е възстановено електрозахранването в тунел “Железница” на главен път Е79 между Благоевград и Симитли.

След като една седмица светлините в съоръженито не работеха заради кражба в трафопоста, днес е монтиран нов трансформатор.

Снимка: АПИ

В нощта на 28 срещу 29 юли трафопостът, захранващ с електричество тунел “Железница” беше разбит. След като изключили захранването, крадците извадили трансформатора и го разбили, задигайки чест от по-ценните метали в него.

Ден след кражбата и спирането на осветлението в тунела стана тежка катастрофа между два румънски автомобила, който за щастие се размина без жертви.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img