fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:36

Антон Кутев: Парите от Тотализатора са отивали някъде

Той призова и за спешни финансови проверки

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Печалбите от Националния спортен тотализатор са смешни, което значи, че парите са отивали някъде. Това заяви пред БНР бившият говорител на служебното правителство Антон Кутев.

„За мен имаше смущаващи неща, които видях в Тотализатора – трябва да влезе много сериозна финансова проверка, за да види как са изразходвани парите. Това, което съм видял, е, че печалбите през последните години са смешни, значи някъде са отивали парите. … Изобщо не става дума за милионите на Васил Божков”, заяви още той.

“Това, което не направихме и аз очаквам сега да го направи новото правителство, е да доразровим оборите. Има поне още 5-6 места, на които трябва да се влезе бързо, за да стане ясно“, призова още Кутев.

„Ако от мен зависеше, щях да вляза в НКЖИ, където има огромни разходи, част от които са също с инхаус поръчки. Не казвам какво ще излезе, но сериозна проверка трябва да бъде направена. Сериозна проверка трябва да се направи и за 3,5 милиарда за т.нар. Турски поток“, коментира още бившият говорител от служебното правителство.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img