Холивудската звезда Амбър Хърд не е в състояние да плати 10,4 млн. долара, които дължи на бившия си съпруг Джони Деп, за това, че го е наклеветила в пресата. Това съобщи адвокатът й в четвъртък. Хърд е разорена след огромните такси, които трябваше да плати по време на съдебния процес, информира „New York Post”.

„О, не, абсолютно не“, заяви адвокатът на Хърд Илейн Бредхофт пред „Today“ на NBC, когато беше попитана дали актрисата има средства да покрие присъдата. Според нея Амбър Хърд е “очернена като дявол” от юридическия екип на Джони Деп. Тя уточни, че ще обжалва решението.

Съдебните заседатели взеха единодушно решение, че актрисата е разпространявала лъжливи декларации, в които се е описвала като жертва на домашно насилие със “злонамереност”, макар и в текста да не е споменала бившия си съпруг, предаде БТА.

Съдът във Феърфакс намали определената сума до разрешения максимум в щата, което сведе дължимото от Амбър Хърд до 10,4 милиона долара.

В момента звездата от „Аквамен“ изпитва сериозни финансови затруднения. Причината е не само скъпото дело, но и разточителният начин на живот, който е водила актрисата. Хърд е харчила сериозни суми за дрехи, подаръци, пътувания и алкохол. Според „New York Post” Хърд в момента разчита на застрахователната полица, за да покрие разходите на адвокатите си.

Джони Деп излезе победител от процеса, макар и съдебните заседатели да стигнаха до заключението, че двете звезди са се клеветили взаимно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here