Финалистката в „Ергенът“ Алекс Гърдева призна в Instagram, че в момента не е с Виктор Стоянов и никога не е била, въпреки спекулациите към края на първия сезон на риалитито.

Психоложката, която бе част от риалити формата и сама напусна битката за сърцето на Виктор, уточни изрично, че вече ѝ е разрешено да говори. Красавицата не обясни кой ѝ е дал зелена светлина, но зрителите коментират, че най-вероятно това са продуцентите на шоуто, предаде hotnews.bg.

“Искам да отговоря на най-задавания от вас въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор. Те ми казват, че не съм права да мълча. Днес получих зелена светлина, за да направя това нещо. Не съм с Виктор. Ние с него сме приятели. Придружи ме, когато беше събирането, просто защото аз преживях адски много там и той го е видял. С него имам приятелски отношения.

Той е приятно момче, искам да му пожелая всичко най-хубаво – на него и на бъдещата му приятелка, или настояща, ако има такава в момента. Той заслужава да е щастлив и е един кавалер, който за тогава е взел неговото решение. Тогава, ако се беше случило, можеше да се случи. След това мина много време, ние се бяхме отдалечили много. И двамата сме много заети и нямаме такива усещания вече един към друг. Той иначе е прекрасно момче. Пожелавам му много щастие”, заяви Гърдева.

За себе си също уточни, че няма човек до себе си в момента, а причината за това е многото работа. Накрая тя сподели, че се е сдобила с нова придобивка – апартамент, който в момента ремонтира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here