fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 18:32

Александър Симов: В Лиляче ГЕРБ приложиха най-стария и мръснишки номер в политиката (ВИДЕО)

Малкия Гуньо беше единственият член на БСП, който посрещна Борисов, заяви още червеният депутат

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Малък Гуньо (Росен Петков) е единственият член на БСП, който е излязъл на площада в село Лиляче и е посрещнал Бойко Борисов, като му е заявил, че като трети кандидат-кмет на селото предоставя подкрепата си на кандидата на ГЕРБ. Той съща така заяви, че желае да скъса партийния си билет и да напусне БСП. 

Пред Патарински LIVE Александър Симов заяви, че Малък Гуньо е бил единственият член на БСП на площада в деня на посещението на бившия премиер в селото. 

“ГЕРБ в Лиляче приложиха най-стария, най-изпитания, най-мръснишкия номер в политиката и той проработи. Те мотивираха човек от БСП да издигне своята кандидатура срещу кандидат на БСП. Той не взе голям резултат, но гласовете бяха достатъчни за да ни отнемат победата. Самият факт, че той избра този път да отиде под мускула на Бойко Борисов – проблемът е изцяло негов. Да сии купиш фабрика не на 8-ми, а на 15-ти септември тепърва Малък Гуньо ще го разбира”, заяви Александър Симов. 

Той отрече твърденията на напусналия член на БСП, че Столетницата на прави нищо за младите. Той заяви, че както на местно, така и на национално ниво за младите хора е било обърнато достатъчно внимание за безплатните детски ясли и градини. 

“Така че тази опорна точка да си я запазят за себе си”, допълни още той. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here