fbpx
More

  Алек Болдуин след трагичния инцидент: Аз съм с разбито сърце

  Срещу звездата не са повдигнати обвинения

  Алек Болдуин даде показания и заяви, че е с “разбито сърце”, след като по погрешка застреля оператора и рани режисьора на новия си филм. Срещу звездата не са повдигнати обвинения. В Туитър актьорът съобщи, че сътрудничи на полицията в разследването на инцидента.

  “Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния инцидент, отнел живота на Халина Хътчинс, съпруга, майка и дълбоко ценена наша колежка. Поддържам връзка със съпруга й, предлагам подкрепата си на него и семейството му. Сърцето ми е разбито заради всички, които познаваха и обичаха Халина”, написа той.

  NewsOne припомня, че Болдуин е произвел няколко изстрела с реквизитно оръжие, което е трябвало да бъде заредено с халосни патрони. В момента на стрелбата обаче куршум или шрапнели са поразили двама души от екипа. Според някои съобщения в пистолета е имало само един боен патрон.

  “Единственият истински патрон е бил изстрелян случайно на снимачната площадка от актьора, поразявайки и операторката Халина Хътчинс, и режисьора Джоел Соуза”, се казва в изявление на Международна асоциация на театралните и филмови работници.