fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:15

Алек Болдуин с първа медийна изява след инцидента на снимачната площадка

Актьорът нарече починалата операторка „своя приятелка“

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

За първи път след инцидента на снимачната площадка, Алек Болдуин говори публично пред камера за случилото се. По време на снимките на филма “Ръст”, той застреля случайно оператора Халина Хътчинс и простреля друг нейн колега.

В импровизирания разговор с репортери на път край Върмонт, актьорът Алек Болдуин нарече убитата Халина “своя приятелка”.

„Потънал съм в скръб. Знаете, че понякога има случайни инциденти по време на снимки, но нищо такова не се е случвало. Това е едно на трилион. И съм в шок”, заяви актьорът.

Алек Болдуин е в постоянен контакт със съпруга на оператора Халина Хътчиннс.

„Срещнах се със съпруга й, имат 9-годишен син. В постоянен контакт съм с него, защото съм много притеснен и за него, и за детето. Чакам с нетърпение офисът на шерифа да ни каже какво е установило разследването”, добави Болдуин.

Преди да вземе пистолета, актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. Защо обаче в него е имало боен патрон – тепърва полицията трябва да установи. До момента няма повдигнати обвинения, а шерифът обяви, че разследването ще отнеме време.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img