8.12.2022 | четвъртък | 02:22

Алек Болдуин с първа медийна изява след инцидента на снимачната площадка

Публикувано:

Сподели поста:

За първи път след инцидента на снимачната площадка, Алек Болдуин говори публично пред камера за случилото се. По време на снимките на филма „Ръст“, той застреля случайно оператора Халина Хътчинс и простреля друг нейн колега.

В импровизирания разговор с репортери на път край Върмонт, актьорът Алек Болдуин нарече убитата Халина „своя приятелка“.

„Потънал съм в скръб. Знаете, че понякога има случайни инциденти по време на снимки, но нищо такова не се е случвало. Това е едно на трилион. И съм в шок”, заяви актьорът.

Алек Болдуин е в постоянен контакт със съпруга на оператора Халина Хътчиннс.

„Срещнах се със съпруга й, имат 9-годишен син. В постоянен контакт съм с него, защото съм много притеснен и за него, и за детето. Чакам с нетърпение офисът на шерифа да ни каже какво е установило разследването”, добави Болдуин.

Преди да вземе пистолета, актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. Защо обаче в него е имало боен патрон – тепърва полицията трябва да установи. До момента няма повдигнати обвинения, а шерифът обяви, че разследването ще отнеме време.

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
София
ясно небе
2.4 ° C
2.9 °
1.8 °
96 %
0kmh
9 %
чт
10 °
пт
11 °
сб
14 °
нд
11 °
пн
10 °

Прочети още

Победители в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2022″

Победители в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2022"

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на ЕЦБ Кристин Лагард

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на ЕЦБ Кристин Лагард

Иван Шишков: До няколко дни ще са готови допълнителни указания към общините за прилагане на индексацията на договорите в строителството

Иван Шишков: До няколко дни ще са готови допълнителни указания към общините за прилагане на индексацията на договорите в строителството

ЕК ще представлява България при оспорване на фактура за допълнителни разходи по предварително споразумение за закупуване, производство, закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19...

ЕК ще представлява България при оспорване на фактура за допълнителни разходи по предварително споразумение за закупуване, производство, закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19 в ЕС