fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:24

Адв. Петър Славов за заспалата държава и игрите на “Лукойл” – тази вечер по NewsONE TV

Лъже ли в отчетите си "Лукойл" и какво прави Министерството на енергетиката - това питаме тази вечер в Коментарното студио с водещ Владимир Таков

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Защо държавата спи, а не използва “златната” си акция в руската рафинерия, докато цените на горивата се вдигат – очаквайте коментара на члена на ВАС, адв. Петър Славов – юрист и политик с активна позиция по темата. Ще търсим отговор на въпросите: може ли държавният представител безропотно да приема отчети на рафинерията, в които има спад на оборота и не се разпределят печалби и дивиденти? Защо за 4 години няма един отчет от държавния представител какво точно работи и каква е формулата на ценообразуването на горивата? Защо изобщо този държавен “представител” не се сменя? Отговорите тази вечер в Коментарното студио на NewsONE, след централната емисия в 19:30 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img