fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 13:57

ABBA пуска неиздавана песен

На 5 ноември групата пуска нов албум за пръв път от 40 години

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Шведската група ABBA пуска на 22 октомври песента “Just A Notion”, става ясно от публикация в „Туйтър“.

От него става ясно, че песента е записана за първи път през 1978 г., но така и не е стигнала до пазара.

Парчето е създадено и записано през лятото на 1978 г., по време на работата над шестия студиен албум “Voulez-Vous”, но в крайна сметка не била включена в него. Фрагмент от 90 секунди от демо-версия на песента излиза през 1994 г. Цялата песен е включена в дебютния албум на трибют групата ABBA – “Arrival”.

В началото на септември на виртуална пресконференция в Лондон от ABBA обявиха, че на 5 ноември пускат нов албум, за пръв път от 40 години. В “ABBA Voyage” ще бъдат включени десет нови песни.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img