fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:54

Преговорите в коалицията за нов кабинет продължават

След първия кръг преговори - БСП и "Демократична България" заявиха, че ще работят с "Продължаваме промяната" в бъдеща управляваща коалиция.  Формациите се договориха да се изготви ясна програма до края на годината с конкретни срокове

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Работни групи на “Продължаваме промяната”, БСП , “Демократична България” и независимите депутати се събират днес, за да обсъдят конкретните цели пред евентуално ново коалиционно правителство.

След първия кръг преговори – БСП и “Демократична България” заявиха, че ще работят с “Продължаваме промяната” в бъдеща управляваща коалиция.  Формациите се договориха да се изготви ясна програма до края на годината с конкретни срокове.

В неделя в Народното събрание се проведоха и консултации между “Продължаваме промяната” и независимите депутати, които напуснаха парламентарната група на “Има такъв народ”.

Независимият Иво Атанасов заяви, че национално отговорно поведение е да има правителство, но, подкрепата за него зависи от конкретната законодателна програма.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img