fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 06:05

Две уволнени възпитателки заради насилие (ВИДЕО)

Това е трети случай за последните три месеца

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Две възпитателки от столичната 17-та детска градина в район “Младост” са уволнени, след като се е установило, че упражняват физическо насилие над деца. Последният случай е от 16 юни, когато родители на дете на 1 година и 8 месеца подават сигнал, че е било бито от възпитателка в яслената група. Един от родителите на детето Атанас Йончев първи забелязва нараняванията. Бащата сигнализира на директорката на детска градина Миглена Кръстева. Тя от своя страна прави обстоен преглед на камерите, поставени групата. По думите ѝ на записите се вижда как помощник- възпитателката удря друго дете.

“Незабавно я освободих от работа”, споделя Миглена Кръстева. С децата от групата ще работи психолог.

На 16 и 17 юни са били освободени две възпитателки от детското заведение. Това потвърди за newsone зам. кметът на район “Младост”, Владимир Клисуров. Това не е първият подобен случай в това детско заведение. За последните три месеца това е трети случай, като през пролетта от 17 ОДЗ е била освободена и медицинската сестра.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here