“Дисни” предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като капитан Джак Спароу. Световноизвестният актьор загуби ролята си в продукцията “Карибски пирати” след като към него беше заведено дело от половинката му Амбър Хърд.  След като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от “Дисни” са се появили, за да му предложат сума на стойност от 301 милиона долара, за да поеме отново главната  роля и да възроди поредицата.

Има огромна възможност той отново да сложи пиратската шапка и да се качи на кораба, за да участва отново в “Карибски пирати”, съобщи “Express”.  

Австралийският вестник “Поптопик” (Poptopic) твърди, че “Дисни” са “много заинтересовани да оправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за “Пирати”.

Актьорът се присъедини към франчайза по време на старта му преди почти 20 години през 2003 г. в емблематичната роля на капитан Джак Спароу. Джони Деп винаги е бил основна фигура във филмите, докато не беше уволнен през 2018 г

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here