fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:09

1290 нарушения на пътя за седмица (ВИДЕО)

Eкипите на „Пътна полиция“ на МВР-Разград са съставили 696 фиша и 67 акта

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Само за последните седем дни са регистрирани 1290 нарушенията на Закона за движение по пътищата, сочи статистиката на Национална полиция.

Eкипите на „Пътна полиция“ на МВР-Разград са съставили 696 фиша и 67 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни водачи. За неспазване на правилата за движение през седмицата е санкциониран и един велосипедист.

Установени са четирима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При трима от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратени са регистрациите на осем моторни превозни средства – в два от случаите причината е неправоспособност на шофьорите, в други два – употребата на алкохол и в четири – употребата на наркотични вещества.

От 7 до 24 юли на територията на област Разград се провежда специализирана полицейска операция по безопасност на движението. Акцент в засилените проверки е шофирането след употреба на алкохол или наркотични вещества. Санкционирани 260 водачи, а засечените нарушения на скоростните режими са над 900.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img